Dat onze fotograaf zich graag onder water begeeft weten jullie misschien al. En nu neemt hij ook zijn camera mee bij het duiken. Hij beschikt nu namelijk over professionele apparatuur waarmee hij onder water kan fotograferen. Met deze camera is het tevens mogelijk om full HD te filmen.

Naast het fotograferen van het mooie onderwaterleven is het voor Patrick van Gemert ook mogelijk om bijvoorbeeld het afzwemmen of babyzwemmen in het zwembad te fotograferen. De gemaakte foto’s worden dan op een afgeschermd deel van onze site gezet zodat alleen de ouders toegang toe hebben en de foto’s kunnen bekijken en bestellen. Een mooie herinnering voor later en een origineel cadeau voor bijvoorbeeld opa en oma.

Heeft jouw bedrijf werkzaamheden onder water of water gerelateerde producten? Ook dit is mogelijk om door ons in beeld te laten brengen. Interesse? Neem dan snel contact met ons op, tel. 0575-546311.

Copyright Patrick van Gemert | Zutphens Persbureau.

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button