Het team van de Boekaniers bestaat uit spelers die allemaal actief zijn (geweest) op het hoogste landelijke niveau. Ook Floris Evers speelde zaterdag mee in Zutphen, hij kwam voor Nederland uit in het Olympisch team waar de hockeyers in Londen op de 2e plaats eindigden.
©2012 Patrick van Gemert

Floris Evers bij MHCZ

Zaterdag begon voor de Mixed Hockey Club Zutphen het nieuwe seizoen. Voor de gelegenheid kwamen de Boekaniers spelen tegen Heren 1 van MHCZ. Het team van de Boekaniers bestaat uit spelers die allemaal actief zijn (geweest) op het hoogste landelijke niveau. Ook Floris Evers speelde zaterdag mee in Zutphen, hij kwam voor Nederland uit in het Olympisch team waar de hockeyers in Londen op de 2e plaats eindigden. Voorafgaand aan de wedstrijd werd het sponsorcontract met de hoofdsponsor Rabobank officieel getekend. Patrick van Gemert maakte voor De Stentor de foto’s van de wedstrijd. Je kunt ze op Facebook zien.

Call Now Button