Vriendensite

Voor de club Vrienden van het Kuijpertoernooi heeft Fiona de Heus deze maand een nieuwe website gemaakt. Hiervoor gebruikt ze WordPress; open source software met oneindig veel mogelijkheden voor weblogs en websites. Dit maakt het mogelijk om tegen een zeer gering tarief een eigen site te realiseren. Het cms is zeer toegankelijk, waardoor klanten zelf in staat zijn om de sites te actualiseren.

Inmiddels zijn er al diverse WordPress-sites door Zutphens Persbureau gerealiseerd. Ze worden geleverd met een hostingpakket (inclusief domeinnaam en mail). Ook interesse? Bel ons, 0575-546311 of mail naar info@zutphenspersbureau.nl.

De Vrienden van het Kuijpertoernooi zijn gelieerd aan het Wim Kuijpertoernooi in Vorden, een internationaal voetbaltoernooi voor D-junioren. Op 11 en 12 augustus werd dit voor de 22e keer gehouden. De vrienden hadden al een website, maar ze waren toe aan een site met meer mogelijkheden. Dankzij de praktische plugins van WordPress, kunnen ze nu bijvoorbeeld gemakkelijk de leden nieuwsbrieven toesturen in dezelfde huisstijl.

Call Now Button