Afgelopen weekend brachten duizenden mensen een bezoek aan Live at the Brons, een benefiet festival bij Fort Bronsbergen. Op het festivalterrein traden veel bands en koren uit Zutphen op, er waren dansvoorstellingen, modeshows en beeldende kunst en bij het water konden bezoekers met een aquabal spelen of een proefduik maken bij duikschool Big Bubbles.
©2012 Patrick van Gemert

Duizenden naar nieuwe festival Live at the Brons

Afgelopen weekend brachten duizenden mensen een bezoek aan Live at the Brons, een benefiet festival bij Fort Bronsbergen. Op het festivalterrein traden veel bands en koren uit Zutphen op, er waren dansvoorstellingen, modeshows en beeldende kunst en bij het water konden bezoekers met een aquabal spelen of een proefduik maken bij duikschool Big Bubbles. Zondag gaf Jan Vayne het startsein voor de pianomarathon. Het mooie weer, de gratis toegang, het goede doel (Stichting Leergeld en de Zutphense Uitdaging) speelden allemaal mee om duizenden mensen op de been te krijgen. De organisatie schijnt al te denken over een volgend Live at the Brons…

Copyright: Patrick van Gemert | Zutphens Persbureau

Call Now Button