Afgelopen zaterdag was het één groot feest in de Zutphense binnenstad. Twintig dweilorkesten hadden Zutphen weer gevonden voor de jaarlijkse De Bos Dweildag. Het organiserende dweilorkest 't Spult dweilde zaterdag voor het eerst in hun nieuwe outfit tussen het winkelende publiek. Aan het einde van de dag kwamen alle orkesten in optocht samen op de Groenmarkt, waar ze gezamenlijk nog twee nummers ten gehore brachten.
©2012 Patrick van Gemert

Waar is een feestje?

Afgelopen zaterdag was het één groot feest in de Zutphense binnenstad. Twintig dweilorkesten hadden Zutphen weer gevonden voor de jaarlijkse De Bos Dweildag. Het organiserende dweilorkest ‘t Spult dweilde zaterdag voor het eerst in hun nieuwe outfit tussen het winkelende publiek. Aan het einde van de dag kwamen alle orkesten in optocht samen op de Groenmarkt, waar ze gezamenlijk nog twee nummers ten gehore brachten. Op onze fanpage is een kort filmpje te zien.

Copyright: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button