Afgelopen zondag gaf fotograaf Patrick van Gemert een workshop hondenfotografie bij de KC Brummen. Tijdens een korte presentatie kregen de 11 deelneemsters de basisregels van de fotografie uitgelegd om na de presentatie op het trainingsveld te kunnen fotograferen.
©2012 Patrick van Gemert

Plaatje van een hond

Afgelopen zondag gaf fotograaf Patrick van Gemert een workshop hondenfotografie bij de KC Brummen. Tijdens een korte presentatie kregen de 11 deelneemsters de basisregels van de fotografie uitgelegd om na de presentatie op het trainingsveld te kunnen fotograferen. Op het veld stonden een paar hindernissen en waren er speeltjes en koekjes om de aandacht van de honden te krijgen. Eén hond had voornamelijk aandacht voor de koekjes en ging er uiteindelijk met het hele pak vandoor. Meer foto’s van de workshop zijn hier (op Facebook) te zien.

Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button