Febe van Zetten, in Zwitserse klederdracht is helemaal gek van Berner Sennenhonden, zij kreeg zondagmorgen in de Hanzehal het 1e exemplaar van Hermien Stok van het kinderboek Benno en de hondendieven.
©2012 Patrick van Gemert

Benno en de hondendieven

Febe van Zetten kreeg zondagmorgen uit handen van schrijfster Hermien Stok, het eerste exemplaar uitgereikt van het nieuwste kinderboek ‘Benno en de hondendieven’.

Febe en Hermien zijn allebei liefhebber van de Zwitserse Berner Sennenhond. Hermien haalt de inspiratie voor haar boeken uit haar eigen Berner Sennenhond Barel. En Febe trekt altijd als ze met haar hond Dewi op show gaat, zoals afgelopen zondag in de Zutphense Hanzehal voor het clubkampioenschap van de Vereniging Berner Sennen Hond, haar kleurrijke Zwitserse jurkje aan. Voor Febe kwam de overhandiging van het boekje als een grote verrassing.

Copyright: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button