Website Gebr. van der Geest

Bijdrage Zutphens Persbureau aan de website van de Gebr. van der Geest:

  • Gebr Van der Geest website 2012Webteksten
  • Fotografie

Gebr. van der Geest schilder- en vastgoedonderhoud uit Enschede won op woensdag 7 november 2012 de Innovation Award van Pioneering als meest vernieuwende ondernemer. Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde voor het bedrijf, zowel op het gebied van duurzame samenwerking als duurzame materialen.
Toen bekend werd dat het bedrijf voor de Innovation Award genomineerd was, wilde de gebroeders natuurlijk zo snel mogelijk de nieuwe website online. Zutphens Persbureau heeft de teksten geschreven en de foto’s voor de website gemaakt.

Kunnen we jou ook helpen met webteksten en foto’s voor je website? Neem contact met ons op.

Bewaren

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Holler Box