Ondernemerscafé op 31 januari

Kom je op donderdag 31 januari naar het eerste Ondernemerscafé van 2013 in Bronsbergen? Meld je aan op Facebook of mail naar Fiona, info@zutphenspersbureau.nl. Dit keer hebben we een sprekersduo, namelijk de succesvolle ondernemers Arjan en Coby Menzing. Zij wisten hun cafetaria Plaza Leesten van niets in de top 20 van de Cafetaria Top100 te krijgen.

Deze toppositie danken zij vooral aan de gastvriendelijkheid, kwaliteit van het assortiment, netheid en de snelle kassa-afhandeling, oordeelde de jury van de Snackkoerier in november. Dit lukt alleen maar als je een goede samenwerking in je team hebt. In het Ondernemerscafé op donderdag 31 januari in Bronsbergen komen Arjan en Coby, die voorheen ook Plaza Vorden runden, vertellen hoe zij vorm geven aan het ondernemerschap. Wellicht hebben zij nuttige tips…

Het Ondernemerscafé wordt elke laatste donderdag van de maand gehouden door Mark Schiphorst van Bronsbergen en Fiona de Heus van Zutphens Persbureau. Iedere ondernemer is van harte welkom om aan te schuiven. Er is geen lidmaatschap of contributie aan het Ondernemerscafé verbonden. De inloop start steeds om 18.00 uur en het programma duurt tot circa 20.00 uur. Ook daarna kan er nog volop geborreld en genetwerkt worden. De kosten bedragen 15 euro per persoon (inclusief maaltijd, exclusief drankjes). Bronsbergen is gevestigd aan Bronsbergen 25 in Zutphen. Parkeren kan gratis voor de deur.

Ben je van plan om te komen? Meld je dan aan op Facebook of mail naar Fiona, info@zutphenspersbureau.nl.

Noteer ook alvast het Ondernemerscafé op 28 februari. Dan is het thema arbeidsrecht. Advocaten van Voorink Advocaten uit Zutphen spelen deze avond een rechtszaak na.

Call Now Button