Ook voor uw complete website

Wist je dat Zutphens Persbureau ook websites maakt en onderhoudt, webteksten schrijft en redigeert en de fotografie voor websites verzorgt? Of je website nu slechts procesondersteunend is, een strategisch hulpmiddel, dé kritische succesfactor of zelfs een integraal onderdeel van je visie: in alle gevallen wil je dat de site past bij uw bedrijf en bij deze tijd. Laat ons je daarbij helpen.

Content met Zutphens Persbureau

Wij staan bekend om de content: wij verzorgen tekst, fotografie en tegenwoordig ook film voor onder andere websites. Omdat we met elk CMS uit de voeten kunnen, of dat eigen makelij is, Joomla of WordPress, kunnen we de content ook voor je op  je site plaatsen. En eigenlijk kunnen we je alle zorgen rondom je website uit handen nemen. Je kunt namelijk bij ons terecht voor:

  • domeinnaamregistratie

 

  • hosting

 

  • bedenken en ontwikkelen van uw website in WordPress

 

  • onderhouden van je site

 

  • nieuwsbrieven

 

  • webteksten

 

  • zoekmachineoptimalisatie

 

  • fotografie

 

  • film

Bekijk op onze pagina Websites en webteksten wat dit concreet inhoudt. Hier vind jeook enkele referenties. Meteen een afspraak maken? Bel 0575-546311 of mail naar info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button