Live at the Brons. Lakewater op het strandpodium.
©2013 Patrick van Gemert

Live at the Brons

Met aquarollers over het water, muziek op diverse podia, welness, theater in de tent, knutselen voor de kleintjes en het Multi-Culti-Culinaire plein. Alle ingrediënten voor een mooi festival. Een paar regenbuien hielden de bezoekers van Live at the Brons niet tegen.

In het restaurant van Bronsbergen werd een pianomarathon gehouden en uit de kelder klonken jazzgeluiden. Het podium op de parkeerplaats werd zondag gevuld door Bigbands en het strandpodium was geprogrammeerd voor rockliefhebbers. In het Bronsbergenmeer werd de selectieronde gehouden voor de zwemmers die tijdens het IJsselfestival de IJssel zullen overzwemmen. Fotograaf Patrick van Gemert was er zondag om een foto te maken voor De Stentor. Meer foto’s zijn hier op Facebook te bekijken.

Call Now Button