Fijne feestdagen
©2016 Patrick van Gemert

Nieuw jaar, nieuwe website

Het nieuwe jaar beginnen wij met een nieuwe website. Al enige tijd hebben we een nieuwe, frisse huisstijl en het werd tijd dat deze ook op de website zichtbaar wordt.  We hebben afscheid genomen van ons logo met het negatief strookje en het grafische kruis en nu hebben we dus de vertrouwde zwarte website vervangen door deze lichte en eigentijdse vormgeving. De komende tijd sleutelen we hier nog verder aan, maar belangrijk is dat je hier kunt zien wat we doen, dat de informatie overzichtelijk gepresenteerd wordt, dat de foto’s tot hun recht komen en… (nieuw!) dat je je in onze ‘webshop’ direct kunt inschrijven voor de workshops en de fotocursus. Kom dus regelmatig terug op deze website.

Leuk om te weten: zowel onze vorige als de nieuwe huisstijl zijn een ontwerp van Erik Jørgen Heck van Buro Heck. Het vorige logo dateert van 1999, toen we Zutphens Persbureau oprichtten.

Call Now Button