Workshop WordPress voor beginners 10 maart 2017 advertentie

Maak en beheer zelf je eigen website

Workshop WordPress voor beginners op vrijdag 10 maart 2017

Steeds meer mensen – bedrijven en hobbyisten – willen zelf hun website op een gemakkelijke manier kunnen onderhouden. WordPress is hier heel geschikt voor. Dit opensourceprogramma wordt wereldwijd gebruikt. Voor iedereen die hier mee wil leren werken geeft Fiona de Heus op vrijdag 10 maart een workshop WordPress voor beginners. De workshop wordt gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst 9 in Zutphen.

Bloggers zijn vaak al bekend met WordPress, maar ook steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van het programma. Grote sites draaien op het platform. De basis van WordPress is gratis en biedt veel mogelijkheden om een professionele website te maken. Omdat het zo gebruiksvriendelijk is en mensen in staat stelt om zelf eenvoudig berichten en foto’s te plaatsen, wordt het ineens ook veel gemakkelijker om je site zelf up-to-date te houden.

In de workshop laat Fiona de mogelijkheden van WordPress zien en legt ze de basistechnieken uit. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer de site-indeling, de menustructuur, het maken van pagina’s en berichten, het gebruik van beeldmateriaal, de toepassingen van widgets en plugins en het vinden van het juiste thema voor je site.

De workshop duurt van 14.00 tot 16.30 uur. De kosten zijn 75 euro per persoon (excl. btw). De workshop wordt in een klein groepje gegeven (minimaal 4, maximaal 8 deelnemers).

Boek hier de workshop WordPress voor beginners
Call Now Button