Sterke lokale vrouwen in Zuid-Afrika die de dagelijkse zorg, bescherming en onderwijs bieden aan meer dan 35.000 kansarme kinderen, krijgen de steun van Kinderfonds MAMAS. De Zutphense ondernemers Ben en Sonja Seegers willen hier ook aan bijdragen. Daarom bedachten zij de campagne ‘’A better world through workwear” en schenken zij nu een fee van de omzet in bedrijfskleding van hun firma’s Protect & Style bedrijfs- en beroepsmode en D&M Bedrijfskleding aan het kinderfonds. Zutphens Persbureau stuurde het persbericht de wereld in en dat werd goed opgepakt in de regio, onder meer in het Nieuwsblad Stedendriehoek, Ondernemersbelang en Kijk op Oost-Nederland.

Maak ook gebruik van onze persberichtenservice

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Holler Box