Dance Rhythm in de Hanzehal. Dansgroepen uit de regio zetten hun beste beentje voor tijdens de door WSV georganiseerde show. De dansers van Dans-en theaterschool Mars Bentum in actie.
©2017 Patrick van Gemert

Foto nabestellen?

Heb jij een leuke foto in de krant zien staan die door ons is gemaakt? Via Oypo zijn onze nieuwsfoto’s makkelijk na te bestellen. Het grote voordeel van bestellen via Oypo is dat het ook mogelijk is om via Ideal te betalen. Alle foto’s die we vanaf januari 2013 voor De Stentor hebben gemaakt staan online en je kunt kiezen hoe je de foto zou willen bestellen, bijvoorbeeld op een shirt of een koffiemok, maar natuurlijk ook als een mooie afdruk op elk gewenst formaat of als digitaal bestand. Leuk om te hebben en leuk om cadeau te geven.  Neem gerust een kijkje!

Een selectie van de foto’s die we afgelopen weekend bij Dance Rhythm van WSV in de Zutphense Hanzehal hebben gemaakt zijn er natuurlijk ook te vinden.

Call Now Button