Hof van Heeckeren, Musea Zutphen
©2017 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Musea Zutphen

De opening van de nieuwe Musea Zutphen in het Hof van Heeckeren komt steeds dichterbij en Zutphens Persbureau volgt de ontwikkelingen op de voet. Fiona is betrokken bij het schrijven van teksten voor de website en de nieuwe folders en Patrick verzorgt de fotografie voor diverse presentaties en uitingen van het museum. Een mooie opdrachtgever waarbij wij alles uit ons depot halen om voor dit mooie museum de puntjes op de i te zetten. In het weekend van 13 en 14 mei gaan de deuren van het museum open voor het publiek, jullie komen toch ook?

Op de foto is de vorm van de binnentuin van het museum goed te zien. Fotograaf Patrick van Gemert beklom de Zutphense Walburgtoren om de foto te kunnen maken.

Call Now Button