8 september: Workshop WordPress voor beginners in Zutphen

Steeds meer mensen – bedrijven en hobbyisten – willen zelf hun website op een gemakkelijke manier kunnen onderhouden. WordPress is hier heel geschikt voor. Dit opensourceprogramma wordt wereldwijd gebruikt. Wil je hier ook mee leren werken? Op vrijdag 8 september geeft Fiona de Heus weer een workshop WordPress voor beginners bij Zutphens Persbureau.

Naast bloggers kiezen ook steeds meer (grote) bedrijven voor WordPress. De basis is gratis en biedt veel mogelijkheden om een professionele website te maken. Omdat het zo gebruiksvriendelijk is en mensen in staat stelt om zelf eenvoudig berichten en foto’s te plaatsen, wordt het ineens ook veel gemakkelijker om je site up-to-date te houden.

In de workshop op vrijdag 8 september zie je de mogelijkheden van WordPress en leer je de basistechnieken. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

  • site-indeling
  • menustructuur
  • pagina’s en berichten maken
  • beeldmateriaal
  • de toepassingen van widgets en plugins
  • het juiste thema voor je site vinden.

Wanneer: 8 september, 14.00 tot 16.30 uur

Waar: Zutphens Persbureau, Bettinkhorst 9 in Zutphen

Kosten: 75 euro per persoon (excl. btw).

Aanmelden
Call Now Button