Op pad tijdens de basiscursus fotografie van Zutphens Persbureau.
©2016 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Basiscursus fotografie

Ondanks dat iedereen tegenwoordig wel in het bezit is van een camera, wil dat nog niet zeggen dat iedereen ook meteen goede foto’s kan maken. Voor wie graag meer uit zijn camera wil halen geeft fotograaf Patrick van Gemert vanaf dinsdag 26 september weer een basiscursus fotografie.

Deze fotografiecursus bestaat uit zes bijeenkomsten: op de dinsdagen 26 september, 10 oktober, 24 oktober, 7 november, 21 november en 12 december 2017 van 19.30 tot 22.00 uur. In overleg zal een van deze avonden vervangen worden door een praktijkles op locatie. Aan bod komen onder andere camera’s, objectieven, diafragma, sluitertijd, flitsen en compositie. De cursus wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 6 personen.

Patrick van Gemert fotografeert ruim twintig jaar en sinds 1999 is hij mede-eigenaar van Zutphens Persbureau. Zijn werk voor kranten en tijdschriften is sindsdien uitgebreid met bedrijfs- en studiofotografie. De lessen worden gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst in Zutphen. De cursus kost 249 euro per persoon.

Call Now Button