Heb jij een leuke foto in de krant zien staan die door ons is gemaakt? Via Oypo zijn onze nieuwsfoto’s makkelijk na te bestellen. Het grote voordeel van bestellen via Oypo is dat het ook mogelijk is om via Ideal te betalen. Alle foto’s die we vanaf januari 2013 voor De Stentor hebben gemaakt, dus ook de foto’s die niet in de krant hebben gestaan, zijn hier te vinden. Je kunt zelf kiezen hoe je de foto zou willen hebben, bijvoorbeeld op een shirt of een koffiemok, maar natuurlijk ook als een mooie afdruk op elk gewenst formaat of als digitaal bestand. Leuk om te hebben en leuk om cadeau te geven.  Neem gerust een kijkje!

Op de foto, belangstellenden  tijdens de torenbeklimming van de St. Janskerk / Nieuwstadskerk in Zutphen. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

 

Over de auteur

Gerelateerde berichten