Rode zee Anemoon vis, foto is gemaakt op het rif Abu Dabbab 2 tijdens een duiktrip met de Contessa Mia van de Sea Serpent fleet. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau
©2018 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Anemoonvis in beeld

Onze fotograaf Patrick van Gemert was de afgelopen week mee met een duiktrip naar Egypte. Samen met zijn duikmaten van de Zutphense duikvereniging Albacare heeft hij de indrukwekkende onderwaterwereld van de Rode Zee mogen bewonderen. Naast de duikuitrusting ging natuurlijk ook zijn camera, compleet met onderwaterhuis mee op reis. Nu volgt de klus van het selecteren van alle gemaakte foto’s en het uitzoeken welke soort er op staat. De bekende Rode Zee Anemoonvis mocht natuurlijk niet ontbreken tussen de gemaakte foto’s, maar Patrick had ook een bijzondere ontmoeting met de Oceanische Witpunt haai, een prachtige vis om voor zijn lens te krijgen.

Meer van zijn foto’s zullen de komende tijd op zijn instagram pagina verschijnen, hier zijn ook onderwaterfoto’s te bekijken die in Nederland zijn gemaakt. Ook hier in ons koude kikkerlandje is het zeker de moeite waard om eens onder de waterspiegel te kijken.

Op de foto, de Rode zee anemoonvis, bijna net zo nieuwsgierig als de fotograaf zelf. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button