Op zondag 21 juli om 14.00 uur geeft Patrick van Gemert, fotograaf en medeorganisator van World Press Photo in Zutphen, een lezing over twintig jaar fotojournalistiek. In het auditorium van Musea Zutphen vertelt Patrick, die zelf al ruim twintig jaar als fotograaf actief is in de stad, meer over de foto’s die in zijn gelijknamige tentoonstelling te zien zijn. Daarbij toont hij beelden uit de afgelopen 20 jaar en over de ontwikkeling van de fotografie door de jaren heen.

Patrick van Gemert en tekstschrijver/journalist Fiona de Heus zijn eigenaren van Zutphens Persbureau, dat twintig jaar bestaat. Vanwege dit jubileum is tijdens Fotozomer Zutphen een tentoonstelling in het auditorium van de Musea Zutphen ingericht. Kaarten voor de lezing kosten 12,50 euro per persoon. Met deze toegangskaart is het ook mogelijk om na de lezing de World Press Photo-tentoonstelling in de Walburgiskerk te bezoeken. Wie bovendien de Musea Zutphen wil zien betaalt 2,50 euro extra.

Tickets

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Call Now Button

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Holler Box