Foto Patrick van Gemert

Een serie over Noaberhulp

Noaberhulp vierde het dertigjarig bestaan van de stichting deze zomer met een boekpresentatie. Noaberhulp is een stichting voor vrijwillige palliatieve terminale thuiszorg in Zutphen en omgeving. Het werk hiervan wordt beschreven in het boek. Fiona de Heus heeft hiervoor interviews gehouden met betrokkenen: de coördinator, vrijwilligers, professionele zorgverleners en mantelzorgers. Patrick van Gemert maakte de portretten erbij. Ook de beide ambassadeurs Annegreet van Bergen en Matthijs van Nieuwkerk staan in het boek en zij waren, zoals op de foto te zien is, aanwezig op de boekpresentatie. Het boek ligt inmiddels op diverse leestafels en in wachtkamers. Daar blijft het niet bij, want ook Achterhoek Nieuws heeft zijn medewerking toegezegd! Deze maand startte de uitgever zowel in het Contact Zutphen/Warnsveld als in de Berkelbode in Lochem een serie over Noaberhulp gestart. Hierin plaatsen de goed gelezen huis-aan-huiskranten de interviews uit het boek. Coördinator Joke Sieverink trapte de reeks af op 6 november. Houd dus het Contact en de Berkelbode in de gaten!

Call Now Button