Snoek Duiken in Beeld
©2019 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Stem op de snoek

Afgelopen weekend konden duikers hun ogen uitkijken op Duikvaker, de beurs voor de duiksport in Nederland. En net als voorgaande jaren organiseerde Duiken in Beeld de dynamische foto-expositie, op de stand konden bezoekers op hun favoriete foto stemmen. Elk uur werden de vier beelden met de minste stemmen vervangen door vier nieuwe foto’s. Onze fotograaf Patrick van Gemert deed ook dit jaar weer mee en zijn foto van de snoek, die hij in het Bronsbergenmeer fotografeerde bleef zondag de hele dag aan de wand hangen.

Stemmen

Ook dit jaar kunnen bezoekers van de site weer stemmen op hun favoriete foto, zowel voor de stemmers als voor de fotografen zijn er nog leuke prijzen te winnen. Via deze link kun je nog een stem uitbrengen op de snoek van Patrick.

Meer onderwaterbeelden van Patrick zien? Neem eens een kijkje op zijn Instagram account.

Call Now Button