Gelukkig nieuwjaar!
Foto Patrick van Gemert

Gelukkig Nieuwjaar

2020! De beste wensen voor dit nieuwe jaar. Wij kijken er alweer naar uit om met een aantal projecten te starten en verder te gaan. Afgelopen jaar stond in het teken van het twintigjarig bestaan van Zutphens Persbureau. We blikten terug met berichten en foto’s uit de doos, richtten in de Musea Zutphen een fototentoonstelling over twintig jaar Zutphense fotojournalistiek in, vierden in november een feestje en hielden een open dag. Ook daar was die expositie te zien.

En er waren meer hoogtepunten. Patrick won prijzen bij de Gelderse Nieuwsfoto en het Open Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie. En samen met veel anderen organiseerden we voor de vijfde keer World Press Photo in Zutphen.

Spannend wat dit jaar zal brengen. Plannen genoeg! We hebben bijvoorbeeld weer cursussen en workshops gepland. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in. We werken namelijk met kleine groepen en die zijn snel vol.

Call Now Button