De MBO Award ging dit jaar naar Schoonmaakbedrijf Glans, Mark Heuvelink nam de prijs in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Jos Addink.
©2013 Patrick van Gemert

Beursvloer Zutphen

Maandagavond troffen bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties elkaar tijdens de vierde editie van De Beursvloer Zutphen in de Burgerzaal. In totaal werden er 90 matches gemaakt met een totale waarde van ruim 83.000 euro. De matches waren zeer divers, van kennisoverdracht tot personele inzet en ook bijvoorbeeld fotografie. Zo hebben wij als bureau een match gemaakt met schermer Mike Goedhart die op zoek was naar promotiefoto’s en binnenkort een bezoek komt brengen aan onze studio.

De MBO Award ging dit jaar naar Schoonmaakbedrijf Glans, Mark Heuvelink nam de prijs in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Jos Addink.

Copyright Patrick van Gemert | Zutphens Persbureau.

Call Now Button