Op de foto geeft Marco Strijks een presentatie in het Ondernemerscafé over social media en life hacking. Copyright | Patrick van Gemert, Zutphens Persbureau.
©2013 Patrick van Gemert

Ondernemerscafé op donderdag 28 november over arbeidsrecht

Het Ondernemerscafé staat op donderdag 28 november in het teken van arbeidsrecht. Voorink Advocaten presenteert zich op deze avond met een interactief programma over arbeidsrecht met als titel: Op de stoel van de rechter. Het Ondernemerscafé is vanaf 18.00 uur bij Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Aanmelden op Facebook of bij info@zutphenspersbureau.nl.

De advocaten van Voorink geven een korte inleiding in het arbeidsrecht, waar elke ondernemer wel mee te maken heeft, en met name het ontslag op staande voet. Daarna worden casus voorgelegd en nagespeeld en mogen de deelnemers stemmen of het ontslag al dan niet standhoudt. Uiteraard vertellen de advocaten ook hoe het in het echt is afgelopen…

Fort Bronsbergen zorgt voor een maaltijd. De kosten zijn 15 euro p.p. (inclusief maaltijd, exclusief drankjes). Aanmelden is gewenst.

Op de foto geeft Marco Strijks een presentatie in het Ondernemerscafé over social media en life hacking. Copyright | Patrick van Gemert, Zutphens Persbureau.

Call Now Button