Zeer grote brand aan de Kanonsdijk in Zutphen. Het Kanon staat volledig in de brand’ De brandweer is bezig met het bestrijden van de brand.
Foto Patrick van Gemert

Herberg ‘t Kanon brandt uit

Herberg ‘t Kanon in De Hoven (gemeente Zutphen) is vrijdagavond uitgebrand. Toen onze fotograaf Patrick van Gemert arriveerde was de brand nog niet opgeschaald van ‘middel’ naar ‘groot’. Dat gebeurde daarna wel. De brandweer, die met veel wagens was uitgerukt, kon niet voorkomen dat het monumentale brand uitbrandde. Patrick maakte zowel foto’s van de brand vrijdag als van de resterende ravage zaterdag. Deze werden door de Stentor online en in het dagblad (van zaterdag en maandag) gepubliceerd. Zie onder andere dit bericht op de site van de Stentor. Bovenste video was al te zien op onze Facebookpagina.

Call Now Button