Amerikaanse windmolen langs de IJssel bij Zutphen met een regenboog
Basiscursus fotografie. De Amerikaanse windmolen langs de IJssel bij Zutphen met een regenboog.

Leren fotograferen?

Hoe tevreden ben je over jouw foto’s? Een goede foto maak je niet alleen door gebruik te maken van de juiste combinatie van techniek en compositie, maar ook door goed te kijken. Wat zie je nu eigenlijk, en wat wil je laten zien met jouw foto? In de basiscursus fotografie gaan we natuurlijk in op de verschillende camera’s, diafragma, sluitertijd en ISO, maar kijken en compositie vormen het belangrijkste deel van de lessen. Hier valt of staat een foto namelijk vaak mee.

Onze nieuwe cursus begint op dinsdag 15 september 2020. Op vijf dinsdagavonden en een zondagmiddag leer je de theorie en ga je ook zelf aan de slag. Op de avonden beginnen we om 19.30 uur, de zondag plannen we in overleg.

Heb jij ook zin om meer uit jouw fotocamera te halen? Schrijf je dan snel in voor onze basiscursus fotografie! Fotograaf Patrick van Gemert geeft de cursus in de fotostudio aan de Bettinkhorst in Zutphen. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 3 personen, zo kunnen we netjes afstand houden. De kosten bedragen 205,79 euro excl. btw (249 euro incl. btw). Je kunt je makkelijk in onze winkel inschrijven. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, is je inschrijving definitief, bekijk hier onze voorwaarden.

Call Now Button