Zutphen - World Press Photo in de Walburgiskerk te Zutphen.
Zutphen - World Press Photo in de Walburgiskerk te Zutphen.

World Press Photo beleeft goede start

Het eerste weekend van World Press Photo 2020 in Zutphen was een succes. De nieuwe route en de speciale tentoonstellingsgids blijken goed te werken. Van de bezoekers kregen we enthousiaste reacties over de beste (nieuws)foto’s van het afgelopen jaar, de verhalen erachter én over de nieuwe, ruime opzet in de Walburgiskerk. We zijn er trots op ook dit jaar de tentoonstelling in Zutphen mee te organiseren.

Wilt u de expositie ook bezoeken? Ga naar www.worldpressphotoinzutphen.nl, kies een tijdvak en koop uw tickets online. Elke 20 minuten laten we maximaal 25 mensen binnen om het publiek zoveel mogelijk te spreiden. De bezoekers hebben vervolgens elk anderhalf uur de tijd om de foto’s rustig te bekijken. We hebben dit jaar een vaste route langs de foto’s gemaakt, om te voorkomen dat u andere bezoekers kruist.

Call Now Button