Natuurlijk vuurwerk

Nieuwjaarswens
Gelukkig nieuwjaar

Noorderlicht is in de ogen van onze fotograaf het vuurwerk van Moeder Natuur! Dat we dit in (een van de noordelijkste puntjes van) Nederland konden zien was een van de hoogtepunten van 2023.

We kijken terug op een bijzonder jaar waarin we ondernemers en organisaties mochten ondersteunen met de communicatie. We hebben nieuwe klanten ontvangen in onze fotostudio en Patrick werd zelfs verrast met de Zilveren Haring.

Voor het aankomende jaar staat onze fotocursus weer op de agenda. Wil je meteen mooie foto’s aan de muur? In onze webwinkel zijn kalenders te koop – de vogelkalender 2024 en (nieuw!) een verjaardagskalender.

We wensen je een gelukkig nieuwjaar vol met prachtige beelden en mooie ontmoetingen!

Fiona en Patrick

Call Now Button