Verkoeling bij World Press Photo in Zutphen. Bezoekers kregen na hun bezoek aan de fototentoonstelling een ijsje aangeboden door de organisatie Zutphen Doen.
©2018 Patrick van Gemert

Laatste dagen: World Press Photo tot en met zondag

Nog een paar dagen is World Press Photo in Zutphen te zien. De tentoonstelling is geopend tot en met zondag 29 juli. In de Walburgiskerk is het nog koel, ondanks de tropische hitte buiten, en betalende bezoekers trakteert stichting Zutphen: Doen! aanstaande zaterdag nogmaals op een ijsje van Talamini. De spontane actie afgelopen weekend was een groot succes. Aanstaande zaterdag staat de ijscokar tussen 12.00 en 17.00 uur voor de kerk.

Fotobijschrift: De coole ijsactie bij World Press Photo vond zaterdag gretig aftrek. Aankomende zaterdag trakteert stichting Zutphen: Doen! de betalende bezoekers weer op ijs. (foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)

Openstelling World Press Photo:

·       Tentoonstellingsperiode: vrijdag 6 tot en met zondag 29 juli 2018

·       Openingstijden: maandag: 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag: 10.30 tot 17.00 uur, zondag: 13.00 tot 18.00 uur

·       Toegangsprijs: 5 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis. Het entreebewijs geeft toegang tot zowel World Press Photo als De geschiedenis van de fotocamera en de tentoonstelling De verbondsbrieven van 1418 en de geboorte van het Gelders Parlement.

Call Now Button