Vrijdagvond zal burgemeester Aalderink op het Vordense marktplein de aftrap doen van het 22e Wim Kuijpertoernooi. Het hele weekend zullen voetballertjes op de Vordense voetbalvelden strijden om de kampioensbeker. Zaterdag beginnen om tien uur de eerste wedstrijden en de finale zal zondag om kwart voor vier op het Vordense hoofdveld worden gespeeld.
©2011 Patrick van Gemert

Aankomend weekend volop voetbal in Vorden

Vrijdagvond zal burgemeester Aalderink op het Vordense marktplein de aftrap doen van het 22e Wim Kuijpertoernooi. Het hele weekend zullen voetballertjes op de Vordense voetbalvelden strijden om de kampioensbeker. Zaterdag beginnen om tien uur de eerste wedstrijden en de finale zal zondag om kwart voor vier op het Vordense hoofdveld worden gespeeld. Het deelnemersveld bestaat uit Bayer 04 Leverkusen, Bristol City FC, Dinamo Moskou, PSV, Vitesse, Everton FC, Feyenoord, FC Kopenhagen, KV Mechelen en natuurlijk vv Vorden. Net als voorgaande jaren brengen wij het hele toernooi weer in beeld, fotograaf Patrick van Gemert zal weer voor spetterende actiefoto’s zorgen. De foto’s zullen dezelfde dag nog online staan en zijn via onze site na te bestellen. Klik hier voor onze foto’s van 2011.

Call Now Button