De nieuwe brug, die over het Twentekanaal komt te hangen, is vanmorgen vroeg van de Industriehaven naar de brughoofden in het Twentekanaal gevaren. Om half zes was het al druk op de Zutphense loskade, tientallen mensen waren vroeg op pad gegaan om het transport te bekijken.
©2012 Patrick van Gemert

Behouden vaart

De nieuwe brug, die over het Twentekanaal komt te hangen, is vanmorgen vroeg van de Industriehaven naar de brughoofden in het Twentekanaal gevaren. Om half zes was het al druk op de Zutphense loskade, tientallen mensen waren vroeg op pad gegaan om het transport te bekijken. Rond half negen is het transport op de bouwlocatie aan het Twentekanaal aangekomen. Maandag zullen onze foto’s in De Stentor staan en vandaag staat er al een door Patrick van Gemert gemaakte panoramafoto op de site van De Stentor. Foto : Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

ZUTPHEN – Polbrug is de naam van de nieuwe brug over het Twentekanaal bij Zutphen. De naam is aan het begin van de middag onthuld door Conny Bieze, gedeputeerde van de provincie Gelderland.

Bron: Vervoer Polbrug over IJssel naar Twentekanaal geslaagd

Call Now Button