Donderdag 27 december: eindejaarsborrel met live muziek in Ondernemerscafé bij Bronsbergen

Fort Bronsbergen en Zutphens Persbureau houden op donderdag 27 december weer een Ondernemerscafé. Traditiegetrouw is de laatste bijeenkomst van het jaar een informele eindejaarsborrel, om samen terug te blikken op het jaar en alvast te toosten op het nieuwe jaar. En dit jaar is dat onder het genot van live muziek, verzorgd door het muzikale duo Erik en Chantal Easy Listening uit Zutphen. Ondernemers, alsmede hun partners en kinderen, zijn van harte welkom.

Erik (piano) en Chantal (zang) Nengerman maken jarenlang muziek. Tijdens het Ondernemerscafé spelen zij rustige ballads uit de popmuziek. Als duo treden zij al zeven jaar op, daarnaast hebben zij ook een akoestische band Two Gather.

Tijdens deze avond zorgt kok Pierre Dekker van Fort Bronsbergen voor de inwendige mens. De kosten zijn 15 euro per persoon (excl. drankjes). Aanmelden is wel nodig. Dit kan op Facebook of via de mail bij Fiona van Gemert-de Heus, info@zutphenspersbureau.nl.

Laagdrempelig netwerken

Het Ondernemerscafé wordt georganiseerd door Mark Schiphorst van Fort Bronsbergen en Fiona de Heus van Zutphens Persbureau. De avonden bieden ondernemers een laagdrempelig netwerk. Er is geen lidmaatschap aan verbonden en iedereen die ‘ondernemend van geest is’, is van harte welkom. De avonden zijn elke laatste donderdag van de maand van 18.00 tot 20.00 uur, hoewel het ook mogelijk is om na afloop wat te blijven drinken. Meestal is er een spreker of een workshop.

Ondernemerscafé in 2013

In 2013 zijn de avonden op de donderdagen 31 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 19 december. In december 2013 is dit bij hoge uitzondering niet op laatste donderdag van de maand, maar een week eerder. Dit in verband met de kerstdagen. Tijdens de eindejaarsborrel wordt ook de invulling van het programma voor het Ondernemerscafé in 2013 bekendgemaakt.

Fort Bronsbergen bevindt zich aan Bronsbergen 25 in Zutphen. Parkeren kan gratis voor de deur.

Op de foto’s: Het Ondernemerscafé van november, met spreker Matthijs Reerink en Marnix Marsman van Eagerly Internet. (Copyright Patrick van Gemert | Zutphens Persbureau)

Call Now Button