Nieuwe website voor Linda’s Haarsalon

Zutphens Persbureau feliciteert Linda’s Haarsalon in Zutphen met de nieuwe website www.lindashaarsalon.nl. Deze nieuwe site is gemaakt in het gebruiksvriendelijke WordPress. Dit stelt de kapsalon in staat om gemakkelijk zelf nieuwe teksten en foto’s toe te voegen. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines en is gekoppeld aan social media, zoals Twitter en de fanpage van Linda’s Haarsalon op Facebook. U bent zowel op de site als in de kapsalon welkom zonder afspraak.

Zoekt u ook een site die geknipt is voor u? Zutphens Persbureau verzorgt webteksten, fotografie en óók de website in WordPress. Een van de grote voordelen van dit wereldwijd populaire CMS is dat u zelf gemakkelijk zonder specifieke webkennis de site kunt bijhouden.

Besteedt u uw tijd liever aan andere werkzaamheden dan kunnen wij ook regelmatig uw site up-to-date houden en nieuwsbrieven voor u verzorgen. Bel (0575-546311) of mail ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Call Now Button