Worldoflandscapes
Worldoflandscapes

Landschapsfotografie

Waar Patrick van Gemert ook naartoe gaat, hij heeft altijd een camera bij zich. En op die manier heeft hij een hele collectie reisfoto’s verzameld. Tot nu toe boden we de foto’s via onze eigen website aan maar sinds kort is er een nieuwe website in de lucht, www.worldoflandscapes.com World of Landscapes ontwikkelt samen met fotografen een database met stockfoto’s, afbeeldingen van het landschap in de volle breedte. Van natuur- en landschapsfotografie tot stadsfotografie. Ons lijkt dit een mooi platform om onze beelden aan een breder publiek te kunnen aanbieden. Op dit moment zijn we nog met het selecteren van beelden bezig maar we hebben al foto’s geplaatst van Dubai, Ghana en IJsland. Neem er gerust eens een kijkje.

Call Now Button