Ondernemers cafe bij fort Bronsbergen met als spreker Marco Strijks.
©2011 Patrick van Gemert

Marco Strijks spreekt op 28 februari in Ondernemerscafé

Op donderdag 28 februari is er weer een Ondernemerscafé bij Bronsbergen in Zutphen. Spreker is Marco Strijks!

In april 2011 wist hij de bezoekers van het Ondernemerscafé te boeien met een wervelend betoog over de mogelijkheden die social media bieden voor ondernemers. Na afloop kwam al snel het verzoek of hij eens terug kon komen. En dat gaat deze maand gebeuren! We zijn bijzonder blij dat hij opnieuw komt spreken in het Ondernemerscafé. Destijds was hij nog verbonden aan Syntens als innovatieadviseur, tegenwoordig werkt hij bij Saxion in de functie van docent/onderzoeker. Marco omschrijft het zelf liever als studentcoach voor ondernemende studenten. In deze functie staat hij nauw in contact met studenten in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. Deze doelgroep maakt intensief gebruik van Facebook en andere sociale media. Het leukste blijft natuurlijk het directe contact, vindt Marco.
De interactie met de student in combinatie met ondernemers ervaart hij dan ook als het meest interessante van zijn baan. Wat hem inspireert en wat hij heeft geleerd over lifehacking brengt hij graag ten tonele op 28 februari aanstaande. Natuurlijk zie je dan ook weer hoe je op een andere manier aandacht kunt krijgen van je doelgroep. Reserveer deze datum dus meteen in de agenda!

Het Ondernemerscafé is zoals altijd op de laatste donderdag van de maand bij Bronsbergen. De inloop start om 18.00 uur, om 18.30 uur krijgt de spreker het woord en aansluitend verzorgt Bronsbergen weer een heerlijke maaltijd.
De kosten bedragen 15 euro per persoon (inclusief maaltijd, exclusief drankjes). Wel even je komst vooraf aanmelden. Dat kan hier op Facebook of bij Fiona, info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button