De winnaar van de fotoshoot is onlangs met zijn gezin gefotografeerd in onze studio. Omdat we blij zijn met al onze abonnees op deze nieuwsbrief verlootten we afgelopen jaar een fotoshoot onder de aanmeldingen. In oktober maakten we de winnaar bekend: de heer Rob de Weerdt van camping Tamaring uit Ruurlo.
©2013 Patrick van Gemert

Smile!

De winnaar van de fotoshoot is onlangs met zijn gezin gefotografeerd in onze studio. Omdat we blij zijn met al onze abonnees op deze nieuwsbrief verlootten we afgelopen jaar een fotoshoot onder de aanmeldingen. In oktober maakten we de winnaar bekend: de heer Rob de Weerdt van camping Tamaring uit Ruurlo.

Omdat ‘de altijd groene’ camping een echt familiebedrijf is, kwam hij samen met zijn vrouw Katinka en hun kinderen Kilian en Tara naar Zutphens Persbureau. Inmiddels hebben zij de serie foto’s ontvangen. Deze foto’s kunnen zij gebruiken voor bijvoorbeeld hun profiel op LinkedIn en Facebook en ze kunnen ze natuurlijk aan de muur hangen.

Fotograaf Patrick van Gemert kijkt enthousiast terug op de vrolijke shoot. Zo wil hij wel meer families in de studio hebben. Ook interesse? Of toe aan een nieuwe, professionele foto voor uw LinkedIn-profiel? Bel voor meer informatie 0575-546311 of mail naar info@zutphenspersbureau.nl.

Copyright Patrick van Gemert, Zutphens Persbureau.

Call Now Button