Woensdagmiddag stond de echte All you need is love caravan op winkelcentrum Dreiumme. Mensen konden met hun eigen camera een filmpje opnemen voor Valentijnsdag. Of gewoon even met knuffelbeer op de foto.
©2013 Patrick van Gemert

All you need is love…

Speciaal voor Valentijn kwam gisteren de echte All You Need Is Love-caravan naar winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld. Wie dat wilde kon zelf plaatsnemen nemen op dé bank, waar iedere week Robert ten Brink zit, om een boodschap op te nemen. Wenskaartenleverancier Hallmark, tevens hoofdsponsor van het TV-programma, stuurde tevens een levensgrote Forever Friends-beer. De filmpjes werden opgenomen met ieders eigen mobiele telefoon, zodat ze vandaag, op Valentijnsdag, hun All You Need Is Love-boodschap aan hun aanbidder kunnen tonen.

Patrick van Gemert maakte deze foto voor de Stentor.

Call Now Button