Wijnglazen voor de wijnproeverij
©2013 Patrick van Gemert

Wijn proeven in het Ondernemerscafé

Paul Brasz uit Zutphen heeft meer dan dertig jaar ervaring in het proeven, drinken en ontdekken van de mooiste wijnen. Op 25 april laat hij de ondernemers in het Ondernemerscafé bij Bronsbergen proeven. Daarbij weet hij over elke wijn en het proeven ervan boeiend te vertellen. Bronsbergen zorgt tijdens de wijnproeverij voor een ‘walking dinner’. Meld je aan op Facebook of bij Fiona, info@zutphenspersbureau.nl.

Zijn jarenlange studie, het deelnemen aan wijnproeverijen en het dagelijks bezig zijn met wijn leidden er toe dat Paul Brasz tot drie maal toe de Grand Prix St. Hubert won, Nederlands oudste en meest prestigieuze proefwedstrijd voor professionele en particuliere connaisseurs. In 2008 besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Vanuit zijn bedrijf Paul Brasz-Wijnen verzorgt hij proeverijen, cursussen en workshops. Ook koopt en verkoopt hij wijn.

In het Ondernemerscafé laat hij diverse wijnen proeven, waar hij een interessant verhaal over te vertellen heeft. Ook wijnen van Vinox komen hierbij aan de orde. Wijnimporteur Cees Oxener van Vinox verzorgde vorig jaar de wijnproeverij in het Ondernemerscafé.

Deelnemen aan het Ondernemerscafé kost dit keer 22,50 euro (inclusief maaltijd en proeverij).

Het Ondernemerscafé is elke laatste donderdag van de maand van 18.00 tot circa 20.00 uur bij Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Iedereen die zich ondernemend van geest voelt is van harte welkom om aan te schuiven. Het Ondernemerscafé wordt georganiseerd door Mark Schiphorst (Fort Bronsbergen) en Fiona de Heus (Zutphens Persbureau). Er zijn geen lidmaatschap of contributie aan verbonden, maar aanmelden voor de avond is gewenst. Dit kan op Facebook of bij Fiona, info@zutphenspersbureau.nl.

Op de foto’s: het Ondernemerscafé in februari, met spreker Marco Strijks, Saxion. Copyright Patrick van Gemert, Zutphens Persureau.

Call Now Button