Haal meer uit je camera – basiscursus fotografie vanaf 28 januari

Heb je je kerstdiner naar tevredenheid gefotografeerd? Staat de hele familie erop? Was het licht goed? Een goede foto maak je door de juiste combinatie van techniek en compositie. Wil je meer uit je camera halen? Schrijf je dan in voor de basiscursus fotografie, onder leiding van Patrick van Gemert. Op dinsdag 28 januari start weer een nieuwe groep. De cursus wordt gegeven op 7 dinsdagavonden en één keer overdag (datum en tijd in overleg). De volgende onderwerpen worden onder andere behandeld:

  • camera’s

 

  • objectieven

 

  • diafragma en sluitertijd

 

  • flitsen

 

  • compositie

 

  • beeldbewerking.

Het maximale aantal deelnemers bedraagt 6 personen en de kosten voor deze cursus bedragen € 249,-. Patrick van Gemert geeft de cursus in de fotostudio aan de Bettinkhorst in Zutphen.

Inschrijven

Meld je aan bij info@zutphenspersbureau.nl. Vermeld uw naam en adresgegevens. Bij voldoende plaats ontvang je van ons een factuur. Zodra wij het geld hebben ontvangen, is je inschrijving definitief.

Voorwaarden

Annulering kan kosteloos tot twee weken voor de cursusdatum (uitsluitend per mail opzeggen).
Bij annulering korter dan twee weken restitueren wij 50% van het cursusgeld.
Bij annulering korter dan een week kunnen wij helaas niets worden gerestitueerd.

De cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt in overleg een nieuwe datum voorgesteld of het cursusgeld gerestitueerd.

Tweet deze basiscursus fotografie!

Call Now Button