Benefietdiner bij Bronsbergen voor Quang Nguyen.
©2014 Patrick van Gemert

Succesvol benefietdiner voor Quang

Het Vietnamese benefietdiner voor Quang Nguyen maandagavond heeft 6750 euro opgeleverd. De opbrengst is bestemd voor een nieuwe verkoopwagen.

Quang Nguyen verkoopt al enkele jaren op zaterdag Vietnamese loempia’s en andere specialiteiten in Winkelcentrum Leesten. Eerst vanuit een oude wagen, maar na lang sparen kocht hij een paar maanden geleden een nieuwe verkoopwagen. Tot zijn grote schrik werd deze nieuwe wagen een paar weken later gestolen.

Een aantal ondernemers, die graag op zaterdag loempia’s halen bij Quang, keken verbaasd op toen ze Quang weer in zijn oude wagen troffen in het winkelcentrum en ze besloten samen een actie op touw te zetten om hem aan een nieuwe wagen te helpen. Maandagavond werd een benefietavond georganiseerd door de ondernemers waarvoor Fort Bronsbergen de locatie beschikbaar stelde en Quang en zijn familie deden hun uiterste best om voor de gasten een heerlijk Vietnamees diner te bereiden.

De organisatie hoopte in eerste instantie op zo’n honderd gasten, maar er kwamen er 240. Ze werden deze avond niet alleen op Vietnamese eten, maar ook Vietnamese muziek getrakteerd. Tevens traden de Goodnight Ladies op, die zich ook nog eens lieten veilen. Samen met de veiling van Quangs oude verkoopwagen bracht dit nog eens 1.000 euro extra op.

  • Op de foto’s:

 

  • Quang wordt verrast door de Goodnight Ladies (foto 1 en 2)

 

  • De organisatie overhandigt Quang de cheque met de opbrengst van de kaartverkoop (5750 euro). Met van links naar rechts: Patrick van Gemert (Zutphens Persbureau), Jeroen Swiers (STC Trainingen), Erik Nengerman (Erik Evenementen), Quang

 

  • Nguyen, Jeroen Langeveld (Flexcar) en Peter Schoolderman (Autobedrijf Schoolderman).

 

  • Quang kookt in de keuken van Fort Bronsbergen.

 

  • 240 mensen genoten van het Vietnamese buffet.

Meer foto’s van deze bijzondere avond zijn te zien op onze fanpage op Facebook. (Foto’s Patrick van Gemert)

Call Now Button