Basiscursus fotografie door fotograaf Patrick van Gemert
©2016 Patrick van Gemert

Vanaf 1 maart basiscursus fotografie

Leer beter fotograferen bij fotograaf Patrick van Gemert
Ondanks dat iedereen tegenwoordig wel in het bezit is van een camera, wil dat nog niet zeggen dat iedereen ook meteen goede foto’s kan maken. Voor wie graag meer uit zijn camera wil halen geeft fotograaf Patrick van Gemert vanaf dinsdag 1 maart een fotocursus. Inschrijven kan door te mailen naar info@zutphenspersbureau.nl.

Deze basiscursus fotografie bestaat uit zes bijeenkomsten, op de dinsdagen

1 maart,
15 maart,
29 maart,
12 april,
26 april en
17 mei 2016
van 19.30 tot 22.00 uur. In overleg zal een van deze avonden vervangen worden door een praktijkles op locatie. Aan bod komen onder andere camera’s, objectieven, diafragma, sluitertijd, flitsen en compositie.

Patrick van Gemert fotografeert al meer dan twintig jaar en is sinds 1999 mede-eigenaar van Zutphens Persbureau. Zijn werk voor kranten en tijdschriften is sindsdien uitgebreid met bedrijfs- en studiofotografie. De lessen worden gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst in Zutphen. De cursus kost 249 euro per persoon.

Call Now Button