Succes met Facebook
©2016 Patrick van Gemert

3-3: Workshop Succes met Facebook

Van ondernemers hoor ik regelmatig dat ze iets willen (of vinden dat ze iets moeten) met Facebook, maar niet weten hoe ze dat precies moeten aanpakken. Voor hen geef ik de workshop Succes met Facebook op donderdag 3 maart. We staan kort stil bij het persoonlijke account en gaan daarna vooral aan de slag met de zakelijke pagina, oftewel de fanpage. Hoe richt je die in, wat zijn de mogelijkheden en hoe weet je fans aan je te binden? Is dit iets voor jou, meld je dan bij info@zutphenspersbureau.nl.

De workshop duurt van 19.30 tot 22.00 uur en wordt gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst 9 in Zutphen (op bedrijventerrein De Revelhorst). Koffie en thee staan vanaf 19.15 uur klaar. De kosten zijn 75 euro per persoon (excl. btw). Neem je laptop (of tablet) mee zodat je direct aan de slag kunt (denk ook aan je wachtwoord).

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Call Now Button