Show Me The Tools op 18-02

Voor ondernemers die meer willen bereiken met social media

 

LinkedIn, Twitter, Facebook, communities. Nieuwe media bieden kansen, juist voor ondernemers. Om bijvoorbeeld beter hun doelgroepen te bereiken en naamsbekendheid op te bouwen. Maar daarvoor is het noodzakelijk dat je de ‘tools’ begrijpt en ermee kunt werken. Op Show Me The Tools, op 18 februari in Zutphen, kunnen ondernemers, onder leiding van professionals en social media goeroes, ontdekken wat zij kunnen bereiken met social media.

 

 

Olaf Molenaar en Gerrit Hopster adviseren de deelnemers hoe ze kunnen ‘Bloggen voor Google’, Kirsten Wagenaar en Mieke van Elk delen hun best practices in het begeleiden van communities en Cor Hospes verzorgt een workshop Viral Marketing. Om te ontdekken wat je met Twitteren kunt bereiken, kunnen de deelnemers aanschuiven bij Dick Raman en voor LinkedIn bij Erno Hannink. Het is slechts een greep uit het gevarieerde programma, dat als doel heeft de deelnemers daadwerkelijk praktische vaardigheden te leren.

 

 

Interactie

 

Restaurant ’t Schulten Hues (met een Michelinster) biedt onderdak aan het evenement. In de sfeervolle omgeving kunnen de deelnemers niet alleen kennis opdoen van, maar ook ervaring op het gebied van technologie en interactie door inzet van nieuwe media. De plenaire bijeenkomsten worden afgewisseld door hands-on workshops.

 

 

Het Nieuwe Winkelen

 

Het avondprogramma, dat om 19.00 uur begint, omvat een 3-gangen diner met als thema ‘Het Nieuwe Winkelen’. Speciaal voor ondernemers in het MKB spreekt Cor Molenaar over de combinatie van een winkel met online verkopen; hoe ziet de toekomst eruit en wat verwacht de consument? Hoe kun je daar, als ondernemer, concreet op inspelen?

 

De organisatie van Show Me The Tools is in handen van Gerbrand Pot (Crystal Park New Media & RegioZ), Maarten van Leeuwen (Strandpunt), Harold Kip (AutoCADExchange.com), Gert Fiat (Stoas Learning) en Fiona en Patrick van Gemert (Zutphens Persbureau).

 

 

Op www.showmethetools.nl is het complete programma te vinden. De kosten bedragen (exclusief btw) 75 euro per persoon voor het middagprogramma en 95 euro voor het avondprogramma, verzorgd door Peter Gast, de chef-kok van ’t Schulten Hues.

 

 

Stuur om je aan te melden een e-mail naar info@showmethetools.nl of tweet naar @showmethetools. Wees er snel bij want er is in het middagprogramma plaats voor maximaal 100 deelnemers. Het avondprogramma biedt plaats aan maximaal 40 deelnemers.
Call Now Button