Op veler verzoek voerde het Simeonkwartet zaterdagavond‘Canto Ostinato’ uit in de vorm van een ligconcert. Dit keer geen stoelen in de Rabobank Buitensociëteit, maar de toeschouwers lagen in hun zelf meegebrachte hangmat, matras, kussen of ligstoel. Simeonkwartet: Emile Engel, Cathelijne Maat, Esther Scheerder en Rien Wulffraat.
©2017 Patrick van Gemert

Simeonkwartet

Op veler verzoek voerde het Simeonkwartet zaterdagavond ‘Canto Ostinato’ uit in de vorm van een ligconcert. Dit keer geen stoelen in de Rabobank Buitensociëteit, maar de toeschouwers lagen in hun zelf meegebrachte hangmat, matras, kussen of ligstoel.

Onze fotograaf Patrick van Gemert ging er niet bij liggen maar bezocht het concert wel om voor De Stentor een serie foto’s te maken van dit bijzondere concert. Maandagmorgen stonden er twee mooie grote foto’s in de krant. Het Simeonkwartet bestaat uit Emile Engel, Cathelijne Maat, Esther Scheerder en Rien Wulffraat.

Meer foto’s van dit bijzondere concert zijn op onze fanpage te bekijken:

Call Now Button