Bekroonde chef serveert tussen bekroonde foto’s

Een sfeervol gedekte tafel, middenin de kerk, met rondom de foto’s van World Press Photo. Live muziek. En een diner van sterrenkok Peter Gast van ’t Schulten Hues. Ziedaar: het World Press Photo Diner op zaterdagavond 22 juli.

Vorig jaar bleek het een geslaagde combinatie: dineren in de Walburgiskerk tijdens World Press Photo. Reden om ook dit jaar de kerk voor één avond om te toveren tot “restaurant”. Peter Gast, van het naastgelegen’t Schulten Hues (met Michelinster), serveert een driegangenmenu. Tussen de gangen krijgen de gasten de gelegenheid om op hun gemak de tentoonstelling te bekijken.

Kaarten voor deze geheel verzorgde avond, inclusief toegang tot de tentoonstelling, een driegangenmenu met amuse, wijn, bier en sap en passend entertainment kosten 60 euro p.p. De ontvangst is vanaf 18.00 uur.

Boek je plaatsen op www.worldpressphotozutphen.nl.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Call Now Button