Heb je al een tekst klaar, maar wil je nog de puntjes op de i hebben voordat je hem publiceert? Laat ons dan meelezen. Wij controleren teksten op spelling, grammatica, interpunctie, zinsbouw en leesbaarheid.
Heb je al een tekst klaar, maar wil je nog de puntjes op de i hebben voordat je hem publiceert? Laat ons dan meelezen. Wij controleren teksten op spelling, grammatica, interpunctie, zinsbouw en leesbaarheid.

Puntjes op de i

Heb je al een tekst klaar, maar wil je nog de puntjes op de i hebben voordat je hem publiceert? Laat ons dan meelezen. Wij controleren teksten op spelling, grammatica, interpunctie, zinsbouw en leesbaarheid. Tevens denken we graag mee over een heldere, toegankelijke structuur. Het jaarverslag van de SOBZ (Stichting Ondernemers Binnenstad Zutphen) hebben we ook op deze manier onder handen genomen. Het resultaat werd gepresenteerd tijdens de jaarvergadering van de stichting in november.

Heb je vaker teksten te redigeren? Dan is een van onze redigeerabonnementen wellicht interessant voor je.

Call Now Button