Het laatste weekend van de World Press Photo tentoonstelling in de Walburgiskerk zorgde voor veel belangstelling.
©2015 Patrick van Gemert

Nog één dag World Press Photo Zutphen 2015

World Press Photo Zutphen is op dinsdag 28 juli voor het laatst geopend. We zijn, als mede-initiatiefnemers, blij verrast door de grote belangstelling. Zoals De Stentor vanmorgen kopte, gaat het bezoekersaantal zelfs richting de 10.000! Mensen uit de regio, maar ook veel toeristen uit binnen- en buitenland zijn naar de Sint Walburgiskerk gekomen om de tentoonstelling te bekijken. Morgen is het nog mogelijk om de tentoonstelling te bekijken tussen 10.30 en 16.30 uur. De unieke zestiende-eeuwse kettingbibliotheek de Librije is dan ook geopend. Kaarten voor de tentoonstelling kosten 4,50 euro per persoon. Een bezoek aan de Librije kost 2 euro extra.

www.worldpressphotozutphen.nl

Call Now Button