Word zelf nieuws

Journalist Fiona de Heus geeft de workshop over persberichten schrijven en free publicity. Foto Patrick van Gemert (Zutphens Persbureau)Hoe zorg je ervoor dat jouw nieuws in de krant komt? En wanneer is nieuws ook echt nieuws? Wil je ook meer opvallen in de media, doe dan mee aan de workshop free publicity/persberichten schrijven.

Je leert een persbericht opstellen, wanneer je dat het beste kunt versturen en aan wie. In één middag legt journalist Fiona de Heus van Zutphens Persbureau je uit hoe. De workshop is op vrijdagmiddag 23 maart van 14.00 tot 16.30 uur bij Zutphens Persbureau.

De workshop is geschikt voor iedereen die wel eens een persbericht verstuurt of wil gaan versturen, voor bijvoorbeeld verenigingen, bedrijven en organisaties. De middag kost 75 euro per persoon (excl. 21 procent btw).

Beperkt aantal plaatsen – Meld je meteen aan
Call Now Button